Jump to content
flyalaska

blueIce

Recommended Posts

How do get the Profile page and the Downloads page the same as these?

1_zpswv02ofsr.jpg

2_zpsoquxaovy.jpg

great skin but alaskaair im just wondering how can i change the color of the skin

It is that way by default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I bumped in to an issue and I thought it was my PC/browser. When trying to download something via the menu bar the page will act like it is getting ready to download the file then it starts blinking and basically gets stuck in a loop of some sorts.

I uninstalled my Ad blockers, shut off all popup blockers and all and yet I still had the same issue over and over no matter the browser. I had a buddy in Canada log on to my site and give it a try and low and behold, the same issue. No errors to report, just a download stuck in what appears to be a loop of some sorts. The page just refreshes and refreshes. Download links were checked and double checked and all was well.

Java error/issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you PM non admin login details to your site, or give me the link so I can register.

Will do. Thanks for taking a look

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good Evening guys, wow what a skin its awesome, I have 2 bugs which i think it might be a database issue but not sure?, everything installed fine and I have followed the readme with the changes all ok, but when a new person selects Join today they get....

The module "JOIN" doesn't exist!

I Also have an issue when trying to add a schedule in its says saved but it doesnt show in either page or in the database ?

I have input Aircraft and Airports,  here is my phpmyadmin details  attached, please help as I love this livery..

 

Thanks in advance !!!

 

Wazza

 

phpadmin.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Booagce said:

Good Evening guys, wow what a skin its awesome, I have 2 bugs which i think it might be a database issue but not sure?, everything installed fine and I have followed the readme with the changes all ok, but when a new person selects Join today they get....

The module "JOIN" doesn't exist!

I Also have an issue when trying to add a schedule in its says saved but it doesnt show in either page or in the database ?

I have input Aircraft and Airports,  here is my phpmyadmin details  attached, please help as I love this livery..

 

Thanks in advance !!!

 

Wazza

 

phpadmin.png

You need to install the join MODULE. Included in the zip. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

there is no Join module in the zip i can find !!!

I do apologise I have found it in the zip and it is now working thank you  

flyalaska

but I still have an issue with adding Schedules.. as above !!!

 

Edited by Booagce

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Booagce said:

there is no Join module in the zip i can find !!!

I do apologise I have found it in the zip and it is now working thank you  

flyalaska

but I still have an issue with adding Schedules.. as above !!!

 

That is not a template issue. I can try to help you. In core/local_config.php what do you have under

#Airport lookup

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I have nothing  under  core/local_config.php   #Airport  there is nothing there, nothing relating to #Airport

 

and thank you for helping.. brilliant work !!!

 

Regards

 

Wazza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Gus ive managed to sort out most of my issues but I cannot sort these two ,http://prntscr.com/e1t1wu  and  http://prntscr.com/e1t73q Rooute map somethings wrong, and I cannot get the map info to move to the left. I have done the API thing and searched through all the route maps I can find and add the API into but this is still not working can someone point me in the right direction please, many thanks

Wazza

Edited by Booagce

Share this post


Link to post
Share on other sites

I love you skin, but i get this error

<!--Begin Average Landing -->
  <center><button type="button" class="btn btn-landing">Average Landing <span class="badge"><span class="counter"><br />
  <b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/home/www/airscandinavia-va.dk/core/common/TouchdownStatsData.class.php</b> on line <b>90</b><br />
  <br />
  <b>Warning</b>: Division by zero in <b>/home/www/airscandinavia-va.dk/core/common/TouchdownStatsData.class.php</b> on line <b>95</b><br />
  0</span></span></button></center>
  <!--End Average Landing -->

Screenshot_60.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, mmalling said:

Add the following code below to core/common/TouchdownStatsData.class

public static function airline_average() {
        $stats = self::get_all_stats();
        $total = 0;
        $count = 0;

        foreach ($stats as $stat)
            {
            $total = $total + $stat->landingrate;
            $count++;
        }
        $average = $total / $count;

        return $average;
    }
public static function get_stats_by_cur_month($howmany) {
                         $query = "SELECT pilotid, code, flightnum, depicao, arricao, aircraft, landingrate, submitdate FROM `".TABLE_PREFIX."pireps`
                                                                 WHERE landingrate < '0'
                                         AND MONTH(submitdate)=MONTH(now())
                                         AND YEAR(submitdate)=YEAR(now())
                                         ORDER BY landingrate DESC
                                         LIMIT $howmany";
         return DB::get_results($query);
         }

 

Edited by flyalaska

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, flyalaska said:

Add the following code below to core/common/TouchdownStatsData.class


public static function airline_average() {
        $stats = self::get_all_stats();
        $total = 0;
        $count = 0;

        foreach ($stats as $stat)
            {
            $total = $total + $stat->landingrate;
            $count++;
        }
        $average = $total / $count;

        return $average;
    }
public static function get_stats_by_cur_month($howmany) {
                         $query = "SELECT pilotid, code, flightnum, depicao, arricao, aircraft, landingrate, submitdate FROM `".TABLE_PREFIX."pireps`
                                                                 WHERE landingrate < '0'
                                         AND MONTH(submitdate)=MONTH(now())
                                         AND YEAR(submitdate)=YEAR(now())
                                         ORDER BY landingrate DESC
                                         LIMIT $howmany";
         return DB::get_results($query);
         }

 

Done it, but it is still the same, is because there have not been any flights yet or should then say 0 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/18/2017 at 2:19 PM, Booagce said:

Hi I have nothing  under  core/local_config.php   #Airport  there is nothing there, nothing relating to #Airport

 

and thank you for helping.. brilliant work !!!

 

Regards

 

Wazza

Yes, 0 flights. Just do a flight, that should fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, really liking the Skin, i have got  one small problem though (porbably a quick fixe). Whenever i click on a pilots profile it displays a very basic looking page with a fatal error (see attached image). Any help would be really great :)

Untitled1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Add this before the last } in the core/common/StatsData.class.php file.

public static function TotalPilotMiles($pilotid)
{
 $key = 'total_miles';
 $key .= '_'.$pilotid;

 $total = CodonCache::read($key);

 if($total === false)
 {
  $total = 0;
  $sql = "SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."pireps WHERE pilotid='$pilotid' AND accepted=1";
  $results = DB::get_results($sql);
  if($results) { foreach($results as $result) { $total += $result->distance; } }

  CodonCache::write($key, $total, '15minute');
 }
 return $total;
}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

First I would like to thank you for this wonderful Skin, It has been installed successfully on my Va but i have a some of issue .. ?! 

- i can't see any pilot flying or details on Live flight or Live map ?? ( I am using simpilot 5.5.2 Version ) And using Kacars ?!

 

Any help ?!

 

 

opll2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×