Jump to content

mjrbradley66

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mjrbradley66

  • Rank
    Member
  1. Fatal error : reCaptcha

    Hi, What are the precise names of the 2 files I should delete? I also have Ocean Blue V2.
  2. ReCaptcha Error

    Hi, I have followed these instructions but this still happens? Any idea?
  3. The Admin Center isn't working properly

    Hi, Thanks for your help. It was all going great till registration then got this error. Does anyone know how to fix this? Cheers Matthew
  4. The Admin Center isn't working properly

    All deleted, any tips on installing it I should know as last time TFDI design did it for me, or do I just add the files to the correct folders? Thanks again Matthew
  5. The Admin Center isn't working properly

    Went to my SQL Databases and found this?
  6. The Admin Center isn't working properly

    Hi, I just want to check this is right before I do it, I don't want to ruin everything. Cheers Matthew
  7. The Admin Center isn't working properly

    Hi, I will try that thanks. Appreciate your help mate. Matthew
  8. The Admin Center isn't working properly

    Hi, Sorry if this sounds stupid, I am very new to this, but how do you delete the files in phpmyadmin/which section is it under? Thanks Again Matthew
  9. The Admin Center isn't working properly

    Hi, would u recommend deleting the tpl files then and then install 5.5 or is there another way if doing it? Cheers Matthew
  10. The Admin Center isn't working properly

    Hi, This is PHP V5.5 on my website currently but I haven't installed it yet. I looked how to upgrade to 5.5 but most people don't recommend doing that. Also if I am using .TPL files will this still work the way it should as if it had .PHP files. Thanks for all the help you are giving. Matthew This is my PHP 5.5
  11. The Admin Center isn't working properly

    Hi, My PHP version is 5.3 and that file is 5.5 and when I copied it in it made my entire admin center just be a white page of nothing. If this is the wrong way of doing it please tell me how I re upload it properly . Thanks Matthew
  12. The Admin Center isn't working properly

    I believe my PHP is 5.3 currently. Cheers Matthew
  13. I can not get Airport lookup to work.

    Hi web541, Thanks for that reply the way I tried that before I think I had the wrong coordinates so they wouldn't add before but they do now. Thanks again Matthew
  14. I can not get Airport lookup to work.

    Hi, Does anyone know when vacentral will be backup and when the Airport lookup will work again. Also is there any other way of adding airports without using this feature. Thanks very much! Matthew
×