Jump to content

Cron job error


OA01
 Share

Recommended Posts

Since moving over to SimPilots phpvms my cron jobs have failed with the following error:

<br />
<b>Notice</b>:  A non well formed numeric value encountered in
<b>/home2/xxxxxx/public_html/core/common/StatsData.class.php</b> on line
<b>171</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  mysql_query() [<a
href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: Access denied for user
'xxxxxx'@'localhost' (using password: NO) in
<b>/home2/xxxxxx/public_html/admin/maintenance.php</b> on line <b>52</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  mysql_query() [<a
href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: A link to the server could
not be established in <b>/home2/xxxxxx/public_html/admin/maintenance.php</b> on
line <b>52</b><br />
Access denied for user 'xxxxxx'@'localhost' (using password: NO)

My host claims that nothing has changed on their end but were of no further help as they "don't support Cron jobs" :(

Link to comment
Share on other sites

File uploaded but error received is:

<br />
<b>Notice</b>:  A non well formed numeric value encountered in
<b>/home2//public_html/core/common/StatsData.class.php</b> on line
<b>171</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  mysql_query() [<a
href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: Access denied for user
'xxxxxx'@'localhost' (using password: NO) in
<b>/home2//public_html/admin/maintenance.php</b> on line <b>52</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  mysql_query() [<a
href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: A link to the server could
not be established in <b>/home2//public_html/admin/maintenance.php</b> on
line <b>52</b><br />
Access denied for user 'xxxxxx'@'localhost' (using password: NO)

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Access denied for user 'xxxxxx'@'localhost' (using password: NO)

Generally that is simply the wrong credentials for the database but if the site is running on the same thing it doesnt make sense. Are you possibly running two databases, one as a test and one live or something?

A link to the server could not be established

This one leads me more to believe that the sql server was down or refusing connections when the script went to use it. Again, are there possibly multiple databases in operation?

When you changed the system did you move and overwrite all files?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...