Jump to content
Sign in to follow this  
tdohrer

Slider Issue

Recommended Posts

Hello,

I am having issue with my main page slider, it is not loading. The loading emblem just sits there and thinks. I havent touched any the files in awhile. I was thinking of switching it to the windytv that i have seen on some other sites. Would anyone mind walking me through how to do this?

        <div id="masterslider" class="master-slider ms-skin-default mb-0">
            <!-- first slide -->
            <div class="ms-slide">
                <!-- slide background -->
                <img src="https://s10.postimg.org/h9ts8kc61/15873229046_7394231973_o.png" data-src="https://s10.postimg.org/h9ts8kc61/15873229046_7394231973_o.png" alt="Strongest distribution network"/>  

                <h2 class="ms-layer pi-caption01" 
                    style="left: 0; top: 340px;" 
                    data-type="text" 
                    data-effect="left(short)" 
                    data-duration="300"
                    data-hide-effect="fade" 
                    data-delay="300" 
                    >
                    Welcome to
                </h2>

                <h2 class="ms-layer pi-caption01" 
                    style="left: 0; top: 400px;" 
                    data-type="text"
                    data-effect="left(short)" 
                    data-duration="300"
                    data-hide-effect="fade" 
                    data-delay="600" 
                    >
                    Aloft Virtual
                </h2>

                <h2 class="ms-layer pi-caption01" 
                    style="left: 0; top: 460px;" 
                    data-type="text"
                    data-effect="left(short)" 
                    data-duration="300"
                    data-hide-effect="fade" 
                    data-delay="900" 
                    >
                    Alliance
                </h2>
            </div><!-- .ms-slide end -->

            <!-- slide 02 start -->
           
            
        </div><!-- #masterslider end -->

        <div class="page-content parallax parallax01 mb-70">
            <div class="container">
                

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so i fixed that issue, i am now trying to get some fonts back to normal or spruce them up a lttile bit and not quite sure what to do. Here is the text, i took a snippet and put it in the zip folder since that is all it would let me upload.

 

Capture.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×