Jump to content

Acars map problem


Recommended Posts

for the past 2-3 days i have this problem. In the Acarsmap even there are pilots flying the map does not works. I have cleared the Acars table, the cache, optimize the tables. After all that the planes appear for 1-2 minutes and then nothing. In the SQL table there are the data of the pilots that flying and the folder cache has 777 permissions.

Any help please....

http://www.gralexandair.net/index.php/acars

Link to post
Share on other sites

You have a few errors in your console,

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (bootstrap.js not found in skin folder)

You have included the Google Maps API multiple times on this page. 
This may cause unexpected errors.Xg @ js?libraries=weather&sensor=false:93 

You have included the Google Maps API multiple times on this page. This may cause unexpected errors.Xg @

Uncaught InvalidValueError: initMap is not a function js?key=APIKEY&callback=initMap:95

Google Maps API warning: SensorNotRequired 
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#sensor-not-required
util.js:207 

Google Maps API warning: NoApiKeys https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#no-api-keys
2acarsmap.js:70 

Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of null util.js:207 

Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of null acarsmap.js:70

1: This file was not found on your server http://www.gralexand...ir/bootstrap.js

2: You have included the GoogleMaps API more than once on your page, (this may be the issue) go into wherever it is located and remove this code

<script type="text/javascript" src="https://maps.google.com/maps/api/js?sensor=true"></script>

Might be in your layout.php.

3. On this line

<script async defer src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=APIKEY&callback=initMap"></script>

Remove the &callback=initMap (unless it doesn't work after that, then add it back on)

4. On this line

<script src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?libraries=weather&sensor=false" type="text/javascript"></script>

Remove ;sensor=false

5. Replace this line

<script async defer src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=APIKEY&callback=initMap"></script>

With this line

<script async defer src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=APIKEY" type="text/javascript"></script>

After these have been fixed, the last one should disappear on its own.

Also, clear your browser cache at this time.

Replace APIKEY with your "API KEY" as it's just there for reference.

Edited by web541
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

It's working for me http://i.imgur.com/ZRWQLzZ.jpg and I used Chrome & Firefox. Same result.

Try removing

<script src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?libraries=weather&amp" type="text/javascript"></script>

And replace the line above it with this

<script async defer src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyABv2_xOIGpz8gJ-mHEupw8eeTm7yyfgxM&libraries=weather&amp" type="text/javascript"></script>

Also try to change this

<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>

To this

<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js"></script>

But it might break things like booking flights, etc. If it does, put this one back

<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>

And clear your browser cache and your website cache. Then reset ACARS and try again.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

You've got a few errors in your browser console

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.omanair-va.org//action.php/acars/data?_=1478028089242 

GET http://www.omanair-va.org//action.php/acars/data?_=1478028099246 404 (Not Found)

There is a double slash there, so in your core/local.config.php just check that your SITE_URL is like this http://www.omanair-va.org without the / at the end

Also, I can't seem to pick up action.php on your site, so make sure you have uploaded all the files or maybe re-upload them.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Now you're getting a

Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)

Which I can't fix by telling you what to do as there could be many different things going wrong.

Try first looking in your error_log file

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

It should be in public_html but could also be in core/. If it's not there, then you may not have a PHP error.

Did you only upload action.php and nothing else? Make sure the permissions on that file are set.

I could finally find out the problem,

i just replaced the module/ACARS/acars.php file, it seems working fine now,

thanks a lot for your efforts in helping me.

best regards

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...