Jump to content
Nabeel

Rev 944 - VMS-292 VMS-303 VMS-330 #close fixed

Recommended Posts

Updated Tickets:

[VMS-292] - Rank images not showing in signature

[VMS-303] - Rewrite updater to use flags for version

[VMS-330] - Add payadjust column

Changed Files:

+ .htaccess

m admin/modules/PilotAdmin/PilotAdmin.php

m admin/templates/pilots_details.tpl

m admin/templates/pilots_list.tpl

m changelog.htm

m core/common/PilotData.class.php

m core/common/SettingsData.class.php

m core/templates/profile_main.tpl

m core/version

m install/hashlist

m install/install.php

m install/install.sql

+ install/major

m install/structure.xml

m install/templates/header.tpl

m install/update.php

m install/update.sql

VMS-292 VMS-303 VMS-330 #close fixed

View complete changes

Download from here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a function that removes bids after a certain period{if it isn't flown}?? If so it's wreaking havoc on my charters. When it removed the bids the bid ID field isn't clearing thus causing those schedules not to show in the search. The system is treating them as though they are not free yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a function that removes bids after a certain period{if it isn't flown}?? If so it's wreaking havoc on my charters. When it removed the bids the bid ID field isn't clearing thus causing those schedules not to show in the search. The system is treating them as though they are not free yet.

There is a setting for that in the local config that can do that.

# Whether to close any bids after a certain amount of time
Config::Set('CLOSE_BIDS_AFTER_EXPIRE', false);
Config::Set('BID_EXPIRE_TIME', '48'); # How many hours to hold bids for

I thought that it was off by default though?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a function that removes bids after a certain period{if it isn't flown}?? If so it's wreaking havoc on my charters. When it removed the bids the bid ID field isn't clearing thus causing those schedules not to show in the search. The system is treating them as though they are not free yet.

Added a bug for that:

http://bugs.phpvms.net/browse/VMS-334

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is so much problems..........

  • When installing it, after the database upload and i could not go to the next step and i noticed an error
    [b]Fatal error[/b]:  Class 'SettingsData' not found in [b]www\944(2)\install\install.php[/b] on line [b]75[/b]

    2zppco5.png

  • When i am in the admin panel, something is wrong with the navs. 14tm3d2.png

That's all i get for checking install. Did a reupload many times.

[b]Install Check[/b] 

[b]phpVMS Build Number: [/b] 944

[b]Checking PHP version[/b]
[OK] PHP version is 5.3.0.x

[b]ASP Tags[/b]
[OK] ASP-style tags are disabled

[b]Checking connectivity...[/b]

[b]Notice[/b]:  Use of undefined constant CURLOPT_FOLLOWLOCATION - assumed 'CURLOPT_FOLLOWLOCATION' in [b]www\944\install\checkinstall.php[/b] on line [b]92[/b]

[b]Notice[/b]:  Use of undefined constant CURLOPT_RETURNTRANSFER - assumed 'CURLOPT_RETURNTRANSFER' in [b]www\944\install\checkinstall.php[/b] on line [b]92[/b]

[b]Notice[/b]:  Use of undefined constant CURLOPT_AUTOREFERER - assumed 'CURLOPT_AUTOREFERER' in [b]www\944\install\checkinstall.php[/b] on line [b]92[/b]

[b]Notice[/b]:  Use of undefined constant CURLOPT_CONNECTTIMEOUT - assumed 'CURLOPT_CONNECTTIMEOUT' in [b]www\944\install\checkinstall.php[/b] on line [b]92[/b]

[b]Notice[/b]:  Use of undefined constant CURLOPT_HEADER - assumed 'CURLOPT_HEADER' in [b]www\944\install\checkinstall.php[/b] on line [b]92[/b]
[Connection failed] Could not connect to remote server - error is "cURL not installed or initialized!"

[b]Checking for SimpleXML module...[/b]
[OK] SimpleXML module exists!

[b]Checking file hashes for corrupt or mismatched files[/b]
[Error] ../formtest.php doesn't exist
[Error] ../lib/js/jquery.tablesorter.pack.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-fi.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-sv.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-cat.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-nl.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-pl.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-sp.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-he.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-ro.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-it.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-el.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-fr.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-tr.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-ru.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jqgrid/js/i18n/grid.locale-bg.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jquery.form.js doesn't exist
[Error] ../lib/js/jquery.form.js doesn't exist

[b] -- Checked 184 files, found 18 errors[/b]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks I'll see. With the navs, is there an error in the error console in FF?

Nope, none to me. But the phpVMS rev 943 was all okay to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got this error installing 944 today

Writing "phpvms_settings" table... success

Writing "phpvms_settings" table... success

Writing "phpvms_settings" table... success

Fatal error: Class 'SettingsData' not found in /home/mcehosti/public_html/starflyer/install/install.php on line 75

Share this post


Link to post
Share on other sites

I added a drop down field to the pilot profile with 4 options. When I go to my profile to edit, it shows as a text box, not a drop down.

fixed....template diff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fatal error: Class 'SettingsData' not found in C:\Program Files (x86)\VertrigoServ\www\install\install.php on line 75

I have became this error, at the installation!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I have just updated to this 944 release.

But the rank image is not showing up in the signature.

I always get the error when updating the profile:

Warning: imagecreatefromstring(): Empty string or invalid image in /var/www/web97/html/markus/phpvms/core/common/PilotData.class.php on line 1104

The line says:$rankimg = imagecreatefromstring($rankimg);

The images are showing up in the roster as well in the the pilot profile.

The ranks are in gif format, but I have also tried it with JPG.

thanks,

Markus

EDIT: I have only uploaded the changed files to the server. Do I need to upload all files from the compressed file?

Edit again: I have now uploaded all files from the package and executed the update.php, but same error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great, this update screwed up my current project....................................

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i change flight numbers or add new schedules I am getting this error. build 943

Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home1/pirateai/public_html/kesukvirtual/admin/modules/Operations/Operations.php on line 1011

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I have just updated to this 944 release.

But the rank image is not showing up in the signature.

I always get the error when updating the profile:

Warning: imagecreatefromstring(): Empty string or invalid image in /var/www/web97/html/markus/phpvms/core/common/PilotData.class.php on line 1104

The line says:$rankimg = imagecreatefromstring($rankimg);

The images are showing up in the roster as well in the the pilot profile.

The ranks are in gif format, but I have also tried it with JPG.

thanks,

Markus

EDIT: I have only uploaded the changed files to the server. Do I need to upload all files from the compressed file?

Edit again: I have now uploaded all files from the package and executed the update.php, but same error.

GIF files won't work, it's a PHP problem

Great, this update screwed up my current project....................................

Ok. Details?

When i change flight numbers or add new schedules I am getting this error. build 943

Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home1/pirateai/public_html/kesukvirtual/admin/modules/Operations/Operations.php on line 1011

Looking into it

Share this post


Link to post
Share on other sites

GIF files won't work, it's a PHP problem

Hi Nabeel,

I have also tried the jpg file extension, but I will get the same error then saving the the pilot profile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i update it, and my site was a mess. with the admin panel, it's is all not ajax running, it's showing all the links in open, and i have the same error as RogerB and same as Artjom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

permissions are on 755.

I can see the badge, but not the rank image in it.

Strange, the rank image is valid?

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...