Jump to content

[SOLVED] CANNOT LOGIN - looping


DesComm
 Share

Recommended Posts

We cannot log in, was working ok and now - every time you enter the login info and password it just loops back to login screen, no error message.

Strange thing is that you can make a flight logging in with smartCARS. I created a charter and flew it, the data was showing on vaCentral and when the PIREP was filed. VA central showed the flight. Checked the DB and the flight was there also.

Just cannot login either as a pilot or Admin.

UPDATE: ISP had done an update on the server. They had to do a restore of the complete server to correct the issue.

Edited by DesComm
Link to comment
Share on other sites

No changes were made - Waiting to hear from ISP we had them increase php mem to 256 and in checking I think they may have changed the temp file locations. What is strange is that a pilot can make a flight w an ACARS and it is being recorded. shows up under recent flights, in vacentral and in the DB.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

My guess something has changed, maybe not something you did directly to the application but maybe server side. I find it odd that there is no error message or anything returned when you try to login. Looking at the headers after a failed login I can see the post elements are getting there but nothing on the return. I also question why it is closing the connection in the response, it should be keep-alive.

post-198-0-03499300-1468114430_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...