OmerAslan Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 (edited) Hello, href="<?php echo url('/profile/view/'.$pilot->pilotid);?>"> I want to change this code to external page but i don't know how to change the last part of code. Thanks Edited May 24, 2016 by OmerAslan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators servetas Posted May 23, 2016 Moderators Report Share Posted May 23, 2016 The above part of code is incomplete. Can you please explain what are you willing to do? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smokey68 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 explain what you are trying to do. (be more descriptive) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators servetas Posted May 23, 2016 Moderators Report Share Posted May 23, 2016 explain what you are trying to do. (be more descriptive) I got you! haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smokey68 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 lol we posted at same time haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators mark1million Posted May 23, 2016 Moderators Report Share Posted May 23, 2016 I think he needs to use the Auth:: as he wants to display in an external page? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
web541 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 I think he needs to use the Auth:: as he wants to display in an external page? Depends where he wants it, the Auth:: variable will only access the currently logged in user (I believe), so you can declare $pilot or $userinfo separately wherever he wants to use it. And also, by the looks of things, it looks like he wants to access the profile page of a pilot. Specifically, like the pilot roster, $pilot could be a number of pilotids which are looped through. <?php $allpilots = PilotData::getAllPilots(); foreach($allpilots as $pilot) { echo '<a href="'.SITE_URL.'/index.php/profile/view/{$pilot->pilotid}">View Profile</a>'; } ?> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OmerAslan Posted May 23, 2016 Author Report Share Posted May 23, 2016 Sorry. I will try to explain better. I am using different skin and with this code <td width="1%" nowrap><a href="<?php echo url('/profile/view/'.$pilot->pilotid);?>"> <?php echo PilotData::GetPilotCode($pilot->code, $pilot->pilotid)?></a> pilot id taking me to old skin. I want to change this php echo url to www.mywebsite.com to do this i have to make little change on this line also ('/profile/view/'.$pilot->pilotid);?>"> this is what i am trying to do. Thanks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators mark1million Posted May 24, 2016 Moderators Report Share Posted May 24, 2016 Sorry. I will try to explain better. I am using different skin and with this code <td width="1%" nowrap><a href="<?php echo url('/profile/view/'.$pilot->pilotid);?>"> <?php echo PilotData::GetPilotCode($pilot->code, $pilot->pilotid)?></a> pilot id taking me to old skin. I want to change this php echo url to www.mywebsite.com to do this i have to make little change on this line also ('/profile/view/'.$pilot->pilotid;?>"> this is what i am trying to do. Thanks. Ok i think this is what you need, <td width="1%" nowrap><a href="http://www.yoursite.com/profile/view/<?php echo $pilot->pilotid;?>"> <?php echo PilotData::GetPilotCode($pilot->code, $pilot->pilotid)?></a> If im understanding you correct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OmerAslan Posted May 24, 2016 Author Report Share Posted May 24, 2016 Ok i think this is what you need, <td width="1%" nowrap><a href="http://www.yoursite.com/profile/view/<?php echo $pilot->pilotid;?>"> <?php echo PilotData::GetPilotCode($pilot->code, $pilot->pilotid)?></a> If im understanding you correct. Yes my friend. It's working well. Thanks a lot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OmerAslan Posted May 29, 2016 Author Report Share Posted May 29, 2016 Hi, Also i want to change two more links same way please, If anyone using Airmail i changed all the links only Move message to : when i move any message from folder to folder and Create New Folder : when i create new folder when i click save new folder button move_message.php <?php //AIRMail3 //simpilotgroup addon module for phpVMS virtual airline system // //simpilotgroup addon modules are licenced under the following license: //Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike (by-nc-sa) //To view full icense text visit http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ // //@author David Clark (simpilot) //@copyright Copyright (c) 2009-2011, David Clark //@license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ ?> <form action="http://www.crew.aalvirtual.com/index.php/Mail" method="post" enctype="multipart/form-data"> <table width="100%" cellspacing="1" cellpadding="5" border="1"> <tr> <td colspan="2" align="center"><b>Create New Message folder for <?php echo (Auth::$userinfo->firstname.' '.Auth::$userinfo->lastname.' '.$pilotcode); ?></b></td> </tr> <tr> <td colspan="2" align="center"><b>New Folder Name:<input type="text" name="folder_title"></b></td> </tr> <tr> <td colspan="2" align="center"> <input type="hidden" name="action" value="savefolder" /> <input type="submit" value="Save New Folder"> </td> </tr> <tr> <td align="center" colspan="2"><b><font size="1.5px">| AIRmail3 © 2011 | <a href="http://www.simpilotgroup.com">simpilotgroup.com</a> |</font></b></td> </tr> </table> </form> mail_newfolder.php <?php //AIRMail3 //simpilotgroup addon module for phpVMS virtual airline system // //simpilotgroup addon modules are licenced under the following license: //Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike (by-nc-sa) //To view full icense text visit http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ // //@author David Clark (simpilot) //@copyright Copyright (c) 2009-2011, David Clark //@license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ ?> <form action="http://www.crew.aalvirtual.com/index.php/Mail" method="post" enctype="multipart/form-data"> <center> <b>Move Message To:</b> <select name="folder"> <option value="0">AIRMail Inbox</option> <?php if(isset($folders)) {foreach ($folders as $folder) {echo '<option value="'.$folder->id.'">'.$folder->folder_title.'</option>';} }?> </select> <input type="hidden" name="mail_id" value="<?php echo $mail_id ?>" /> <input type="hidden" name="cur_folder" value="<?php echo $data->reciever_folder ?>" /> <input type="hidden" name="action" value="move" /> <input type="submit" value="Move" /> </center> </form> <center> <b><font size="1.5px">| AIRmail3 © 2011 | <a href="http://www.simpilotgroup.com">simpilotgroup.com</a> |</font></b> </center> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.