Jump to content

[resolved] I don't receive registration confirmation emails!


vFAB

Recommended Posts

Greetings everyone, after registering I do not receive confirmation emails! can you help me !

 

MAIL_MAILER=smtp
MAIL_FROM_NAME='Virtual Força Aérea Brasileira'
MAIL_FROM_ADDRESS='vfab@vfab.com.br'
MAIL_HOST=smtp.titan.email
MAIL_PORT=465
MAIL_ENCRYPTION=
MAIL_USERNAME=
MAIL_PASSWORD=

Edited by vFAB
Link to comment
Share on other sites

https://docs.phpvms.net/config/email#smtp-configuration

 

It simply says ;

 

For detailed settings about host, port and encryption details please check your hosting control panel (or VPS). These settings are not generic and can differ between hosting companies, even on a custom VPS these settings are local to your install (packages installed etc.) Therefore there a no generic examples for SMTP and mail settings.

 

Just don't forget to clear application cache when you make .env changes.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, ProAvia said:

Algum e-mail está sendo enviado/recebido?

E-mails com novas notícias, PIREPs sendo enviados, etc.?

 

Como os e-mails funcionavam?

 

Verifique novamente com seu provedor/host de e-mail se você está usando o ponto de acesso, a porta e as configurações de criptografia corretos.

I haven't received any emails since I initially installed PHPVMS, I checked the data with my provider and they are correct!

Link to comment
Share on other sites

Just now, vFAB said:

I haven't received any emails since I initially installed PHPVMS, I checked the data with my provider and they are correct!

 

Then either they are not telling the truth or you are missing something! Because when configured properly mails do work, I can say you that and provide evidence to prove that :)

 

Check your logs for errors and please follow the docs for required details when requesting help.

 

Good luck

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, DisposableHero said:

 

Then either they are not telling the truth or you are missing something! Because when configured properly mails do work, I can say you that and provide evidence to prove that :)

 

Check your logs for errors and please follow the docs for required details when requesting help.

 

Good luck

Gentlemen, thank you very much, it worked, I believe that clearing the cache as instructed resolved the problem! Thank you so !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • vFAB changed the title to [resolved] I don't receive registration confirmation emails!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...