Jump to content
mischka

New: airport lookup server with extended data

Recommended Posts

Fix the last post problem with "Add Airport" its now back to being in a popup window but still will not fetch any data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello all,

 

I am new to this and am having an issue with the add new Airport and am trying to follow this thread.  However in first post it says "1) Go to your local.config.php / app.config.php to change your phpvms_api_server"  I have changed the app.config.php but I do not see anything related to phpvms_api_server in the local.config.php.  That line is it supposed to be added to the local.config.php and if so where should it be added?

 

Ok UPDATE:

 

I have added the code to local.config.php and as OzFlyer said it is still not fetching any data when adding New Airport and ICAO code.  Any help would be greatly appreciated.

 

Thank you for your time and understanding

Edited by ATACEO

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, ATACEO said:

Hello all,

 

I am new to this and am having an issue with the add new Airport and am trying to follow this thread.  However in first post it says "1) Go to your local.config.php / app.config.php to change your phpvms_api_server"  I have changed the app.config.php but I do not see anything related to phpvms_api_server in the local.config.php.  That line is it supposed to be added to the local.config.php and if so where should it be added?

 

Ok UPDATE:

 

I have added the code to local.config.php and as OzFlyer said it is still not fetching any data when adding New Airport and ICAO code.  Any help would be greatly appreciated.

 

Thank you for your time and understanding

The local.config.php doesn't need to be changed too much, but rather a few other files.

Have you followed the tutorial here? https://www.virtualairlines.eu/index.php/Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, ATACEO said:

web541,

 

Yes I have followed this to a "T"  Have checked it and double checked it.  

Can you please PM me with the name of your VA so I can check in the logs if you are actually reaching the server, and we can take it from there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I have was using phpvms v2 and now I have uploaded v 5.5.2 and it works sort of.  Now when I enter an Airport ICAO code and hit lookup the popup goes away and then I get this message

"Some fields were blank!"  and nothing addded.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Michael2015 said:

well i get nothign mate using phpvms 5x

Yeah mine doesn't fetch anything either.  I acts like it but then I get the error message posted above.  Does your pop-up box go away after you click on the "Look Up" button?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...