Jump to content

CPC900

Members
  • Posts

    621
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    London, ON
  • Interests
    Sports, Flight Sim, Computers

Recent Profile Visitors

14925 profile views

CPC900's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

37

Reputation

  1. That would be unfortunate. He was quite helpful in the past. Bruce
  2. I am awaiting action on a ticket I opened as well Has anyone heard back from George at all?! Bruce
  3. https://canadianclassicairlines.com/CPC/
  4. I am having an issue with pirep counts in the Pilot Roster page. I have reset pirep counts in the admin panel and they are correct. But in the Pilot Roster they seem to be doubling newer members. It is hard to find the issue, especially when the numbers are fine in the database and the admin section. Has anyone seen this before?!
  5. Yeah, that is what I thought I had done, but hey, I am just letting you know what my host mentioned that they did to my site. I quote: "The problem was the page still was asking for those resources via http and broke the google api calls. I've added the following to your .htaccess which seems to have resolved as your SSL now loads and so do all resources" If that helps someone else, great. Maybe YOU can explain why they did it that way, because I have no idea really. But, it works now. Bruce
  6. "Invalid login, please check your username and password" Bruce
  7. Added the text below to my .htaccess file, to resolve my map/ssl issues. All my SSL seems to be fine now: Header always set Content-Security-Policy: upgrade-insecure-requests Bruce
  8. Username: FRC0004 Password: 1777455c Did not work with those credentials. :( Bruce
  9. All fixed now; I missed a step Bruce
  10. I get this when I go onto the phpvms forum: "[[Template core/front/global/breadcrumb is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]"

    What can I do to fix this?

    Bruce

  11. I get this: Warning: require_once(/home3/woodsdom/public_html/CPC/core/lib/recaptcha/autoload.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/woodsdom/public_html/CPC/core/bootstrap.inc.php on line 20 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/woodsdom/public_html/CPC/core/lib/recaptcha/autoload.php' (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home3/woodsdom/public_html/CPC/core/bootstrap.inc.php on line 20 Would this have anything to do with the fact that my site has the http://www.canadianclassicairlines.com/CPC/ whereas, the my main hosting site is: http://www.canadianclassicairlines.com I know that had caused issues with a couple modules, ages ago?! And should there be an "autoload.php" file in the /core/lib/recaptcha/ directory, because I don`t have one!?
×
×
  • Create New...